Ne demek?

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde alan tuzakır.

Kampanyalardan faydalanmak için 6563 sayılı kanun kapsamında Tavzih ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Gri duvar boyası tonları, doğruca kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir araştırı yaptım.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit renge uyumlu renkler muhtevain sizlere süflidaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye onat renkler sinein antrasit renk tonları arz alsa da bu renk ile birgani rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli lakin aynı zamanda dingin ve erinçli bir ocaklık dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması sprey boya ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

basit erişim imkanı teşhisr. Ekstra konforun dosdoğru bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama akla yatkın malzeme seçimiyle hazırlanır.

Son antrasit duvar boyas dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan derunin ayrı bir albeni yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde antrasit gri boya kullanılabilir.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den bir araba iştirakçinın merhametsizldığı yeni bir ankete göre, sülale sahiplerinin çoğunluğu…

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern düşüncemlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve öbür tezyinî unsurlarla düzen içinde olabilir.

Report this wiki page